Δύο νέα χάλκινα βραβεία για το ελαιόλαδο του ΑΣ Κριτσάς

Με δύο νέες βραβεύσεις για το ελαιόλαδο του ξεκίνησε το 2017 ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κριτσάς.

Οι βραβεύσεις αυτές έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά παρόμοιων βραβεύσεων και διακρίσεων που έχει λάβει ο ΑΣ Κριτσάς κατά την τελευταία δεκαετία επιβεβαιώνοντας την ανώτερη ποιότητα του προϊόντος που παράγει η περιοχή σε συνδυασμό με την προσεκτική και βάσει αυστηρών προδιαγραφών επεξεργασία, αποθήκευση και τυποποίηση που επιτυγχάνει ο ΑΣ Κριτσάς στις εγκαταστάσεις του.

Στο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου «London International Olive Oil Competitions», το ελαιόλαδο «Kritsa 0.3» κέρδισε χάλκινο μετάλλιο για την ποιότητά του, διαγωνιζόμενο ανάμεσα σε πολλά άλλα λάδια από την Ελλάδα και άλλες μεσογειακές χώρες, στην κατηγορία «εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο».

Επίσης, στο πλαίσιο 7ου Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς (31/3-2/4/2017), όπου πραγματοποιήθηκε ο 5ος Διαγωνισμός Ελληνικών Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων το ελαιόλαδο του ΑΣ Κριτσάς απέσπασε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία μεσαίας έντασης φρουτώδους.

 

Ο πρόεδρος του ΑΣ Κριτσάς κ. Αφορδακός δήλωσε: Οι βραβεύσεις αυτές μας χαροποιούν ιδιαίτερα καθώς έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά παρόμοιων βραβείων και διακρίσεων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο του ελαιολάδου που παράγει ο ΑΣ Κριτσάς κατά την τελευταία δεκαετία. Αποτελεί για εμάς μια επιβράβευση της συστηματικής προσπάθειας που καταβάλλουν όλα τα μέλη του ΑΣ Κριτσάς για τη διαρκή βελτίωση αφενός των πρακτικών καλλιέργειας και συγκομιδής αλλά και των επενδύσεων μας για τη συνεχή αναβάθμιση των συνθηκών ελαιοποίησης και τυποποίησης του ελαιολάδου μας.

 

 

Skip to content