Από τη Θεσσαλονίκη, με 4 βραβεία ο ΕΟΣ Σάμου!
εοσ σαμου

Πολλαπλά βραβεία κέρδισε ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης, αποδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα των οίνων που παράγει.

Καταξιωμένοι γευσιγνώστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οινολόγοι, οινοχόοι, Μasters of Wine, Masters Sommelier και δημοσιογράφοι οίνου, δοκίμασαν και και αξιολόγησαν τα σαμιώτικα κρασιά ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα. Τα ΤΕΣΣΕΡΑ βραβεία που αποδόθηκαν στα κρασιά του Συνεταιρισμού, αποτελούν μια ακόμη πολύ σημαντική αναγνώριση, αποδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλη την οινική διαδικασία, από το αμπέλι έως τη φιάλη: Samos Anthemis, Samos Nectar, Samos Vin Doux και Samos Grand Cru, αύξησαν κατά 4 τον αριθμό των εκατοντάδων διακρίσεων που έχουν απονεμηθεί στον ΕΟΣ Σάμου κατά τα 88 χρόνια λειτουργίας του.

Ο  Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Ένωση Οινοποιών Βορείου Ελλάδος με στόχο να αναδείξει το επώνυμο ελληνικό κρασί και τα αποστάγματα. Συμμετέχει σε αυτόν όλος ο κλάδος του κρασιού και τελεί υπό την προεδρία του κου Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW.

Το υψηλό επίπεδο του διαγωνισμού επιβεβαιώνεται και από τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων γευσιγνωστών αλλά και μεγάλου αριθμού διεθνών και ελληνικών συμμετοχών.

Skip to content