WEBINAR 28/03/2022

Διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) διοργανώνει το Ινστιτούτο Αγροτικής Οικονομίας και Κοινωνιολογίας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ με τίτλο: «Οργανωτικά κόστη και αντιμετώπισή τους από τους αγροτικούς συνεταιρισμούς»

Πρόκειται για το πρώτο από μια σειρά διαδικτυακών ομιλιών και σεμιναρίων που διοργανώνει το ΙΝΑΓΡΟΚ, τα οποία:
Αποσκοπούν στην κατανόηση σημαντικών προβλημάτων της ελληνικής αγροτικής οικονομίας, καθώς και των ατόμων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται σε αυτήν
Συντονίζονται από ερευνητές και ερευνήτριες του Ινστιτούτου και
Περιλαμβάνουν παρουσιάσεις εργασιών ή/και παρεμβάσεις από επιστημονικούς συνεργάτες (εμπειρογνώμονες, κλαδικούς εκπροσώπους, θεσμικούς φορείς, κτλ).

Εισηγητής στο webinar της 28/3/2022 με τίτλο: «Οργανωτικά κόστη και αντιμετώπισή τους από τους αγροτικούς συνεταιρισμούς» θα είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, Διευθυντής του ΙΝΑΓΡΟΚ.

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom (Δηλώνετε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdkzKznfynV53…/viewform για να σας σταλεί ο σύνδεσμος)

 

Λίγα λόγια για το ΙΝΑΓΡΟΚ

Το Ινστιτούτο Αγροτικής Οικονομίας και Κοινωνιολογίας (ΙΝΑΓΡΟΚ) είναι ερευνητικό ινστιτούτο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού (ΕΛ.Γ.Ο.) – “ΔΗΜΗΤΡΑ”, που λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το ΙΝΑΓΡΟΚ αποτελεί τον εθνικό φορέα εξεύρεσης λύσεων στα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα του αγροδιατροφικού τομέα, μέσω της ερευνητικής του δραστηριότητας και της αποτελεσματικής διάχυσης των πορισμάτων της, στους άμεσα ενδιαφερόμενους και στην επιστημονική κοινότητα.

 

Skip to content