Πρόσκληση του ΑΣ Αγγελιανών σε ενημερωτική εκδήλωση
Πρόσκληση του ΑΣ Αγγελιανών σε ενημερωτική εκδήλωση

Ο Πρόεδρος & το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης Ελαιοκομικών Φορέων ΑΣ Αγγελιανών σας προσκαλούν σε εκδήλωση με αντικείμενο τον απολογισμό των δράσεων του προγράμματος ΟΕΦ περιόδου 2021-2022

Στο πλαίσιο της εσπερίδας θα παρουσιαστεί από την κα Σοφία Καλαϊτζάκη (Quality Agro Solution), συνοπτικά το πρόγραμμα, οι στόχοι που είχαν τεθεί και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν κατά την υλοποίησή του.

Ακολούθως, οι κ.κ. Παπαηλιάκης Μιχάλης και Αλυσσανδράκης Λευτέρης Επίκουροι Καθηγητές του ΕΛΜΕΠΑ και συνεργάτες της Quality Agro Solution θα αναφερθούν διεξοδικά στα συμπεράσματα από την εφαρμογή του προγράμματος κατάρτισης των παραγωγών του ΑΣ Αγγελιανών και στα συμπεράσματα από τις εφαρμογές εναλλακτικών τεχνικών καταπολέμησης του δάκου και παρακολούθησης των ωφέλιμων εντόμων στην περιοχή Αγγελιανών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΑΓΡΟΤΟΛΕΣΧΗ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ” (δίπλα στο ελαιουργείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού).

Θα ακολουθήσει μικρό κέρασμα

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος εργασίας ΟΕΦ βάσει των κανονισμών (ΕΕ) 611/2014 & 615/2014 που υλοποιεί ο ΑΣ Αγγελιανών έχοντας ως όραμα τη διασφάλιση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του ελαιολάδου της περιοχής του (προϊόν ΠΟΠ Βόρειος Μυλοπόταμος) και τη δημιουργία υπεραξίας στο παραγόμενο ελαιόλαδο υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο στα πλαίσια

Skip to content